Bakfietsen, praktisch, duurzaam en…….trendy!

Bakfietsen waren in vroeger tijden voor veel bedrijven het ideale transportmiddel. Met de komst van bedrijfsauto’s en bestelwagentjes leken de bakfietsen hun langste tijd gehad te hebben. Een uniek transport -en vervoermiddel leek hiermee uit het straatbeeld te verdwijnen. Leek, want gelukkig zijn bakfietsen anno nu weer helemaal terug van weggeweest. En wat blijkt? Ook tegenwoordig zijn deze fietsen nog van net zoveel waarde als vroeger. Bakfietsen zijn vandaag de dag voor bedrijven een goede manier om zich lokaal en regionaal te laten zien. Zeker als je als bedrijf kiest voor de op maat gemaakte bakfiets!

Custom bakfietsen

We leven in een tijd waarin “customizen” de normaalste zaak van de wereld is. We passen dit op elk vlak toe en als bedrijf natuurlijk helemaal. Dit is immers de manier om je te onderscheiden en te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Ook in de marketing is customizen een actueel thema. De custom bakfietsen passen dan ook uitstekend in dit concept. Een op maat gemaakte bakfiets stelt je in staat om je bedrijf op een heel andere manier te promoten. Een op maat gemaakte bakfiets, gespoten in de kleuren van het bedrijf en voorzien van bedrijfslogo en/of bedrijfsslogan, is een opvallende verschijning in het hedendaagse straatbeeld. En als bedrijf wil je toch niets liever dan die opvallende verschijning zijn?

 

“Gewone” -en elektrische bakfietsen

Het fietsen op bakfietsen vereist iets meer kracht in vergelijking met fietsen op een gewone fiets. Zeker als bakfietsen beladen zijn moet je tot op zekere hoogte flink trappen om vooruit te komen. Hierdoor is het reguliere model, zonder trapondersteuning, niet voor iedereen te berijden. Het alternatief voor de gewone modellen zijn de elektrische bakfietsen. Vanzelfsprekend zijn ook deze bakfietsen geheel naar eigen wens en inzicht samen te stellen tot een unieke bedrijfsfiets.

Voor het gezin

Een gezin is tot op zekere hoogte ook een bedrijf te noemen. En zo zijn bakfietsen ook voor een gezin een ideaal vervoermiddel. Het is een veilig transportmiddel, waarbij je zicht hebt op de kinderen. Daarnaast bieden deze fietsen ook veel ruimte die goed van past komt bij het boodschappen doen of voor school -en/of sporttassen. En waarom zou je voor jouw gezin niet kiezen voor een op maat gemaakte bakfiets? Jij bent toch immers niet dat standaard gezin, maar juist net even anders dan die anderen?

Themafietsen.nl is het adres voor custom bakfietsen, of die nu voor het gezin of het bedrijfsleven bedoeld zijn. Kies ook voor themafietsen.nl, want dan ben je zeker van:

  • Unieke bedrijfsfietsen, bakfietsen of promofietsen
  • Verregaande service
  • Fietsen van Nederlands fabricaat
  • Voordelige prijzen

Interesse? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!