De bedrijfsfiets, interessant voor bedrijf en personeel!

Steeds meer bedrijven schaffen een fiets aan. Niets bijzonders zou je zo zeggen, maar wacht heel even. Elk bedrijf zet zich namelijk graag in de spotlights en een fiets is in dit geval dan ook niet zomaar een fiets, maar een op maat gemaakte bedrijfsfiets. Een bedrijfsfiets is veel meer dan enkel en alleen een transportmiddel dat je van A naar B brengt. Een fiets is namelijk een uitstekend marketinginstrument. Met een “custom made” bedrijfsfiets vergroot je de lokale zichtbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast geeft deze fiets je de mogelijkheid om heel gericht te adverteren binnen het verzorgingsgebied van je bedrijf. En dat natuurlijk ook nog eens op een heel duurzame manier.

Laat zien dat je er bent!

De bedrijfsfiets is vanaf de introductie ervan direct een groot succes. Een op maat gemaakte bedrijfsfiets valt nu eenmaal op in het straatbeeld en “beelden” blijven bij mensen nu eenmaal langer en beter hangen dan (lange) teksten. Zeker als je als ondernemer heel actief bent in de lokale of regionale samenleving is dit een groot voordeel. Helemaal als je kiest voor meer dan één exemplaar. Zo kun je ervoor kiezen om de medewerkers van het bedrijf een bedrijfsfiets te laten gebruiken. Zo ben je dagelijks op verschillende plekken zichtbaar als bedrijf of onderneming. Hoe “groen” en eigentijds is dat!! We geven hieronder een aantal voorbeelden voor welke bedrijven een bedrijfsfiets interessant is:

  • Makelaars
  • Sportscholen
  • Bakkers & slagers
  • Bloemisten

Deze voorbeelden zijn bedoeld om een indruk te geven, want vanzelfsprekend zijn er nog veel meer bedrijven en ondernemers te bedenken voor wie dit soort fietsen interessant zijn.

De bedrijfsfiets als fietsplan

Natuurlijk kun je ook de medewerkers van het bedrijf op een ludieke wijze bij de op maat gemaakte bedrijfsfiets betrekken. Dit doe je door de bedrijfsfiets aan te bieden via een fietsplan. Medewerkers profiteren hierbij van financieel voordeel op de aanschaf van de fiets en het bedrijf profiteert van het gebruik ervan door de medewerkers. Een duidelijker voorbeeld van een win-win situatie is er niet.

Beeld je eens is hoe uniek en onderscheidend je bent als bedrijf met een heel eigen lijn bedrijfsfietsen. Speciaal voor jouw bedrijf en medewerkers ontworpen in de kleuren van het bedrijf en voorzien van bedrijfslogo en teksten. Succes verzekerd!

Stel vandaag nog zelf jouw bedrijfsfiets samen op themafietsen.nl of neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee in mogelijkheden!

De bedrijfsfiets van themafietsen ook iets voor jouw bedrijf? neem dan contact met ons op of ga direct door naar onze shop