Fietsreclame, reclame anno nu!

Nederland staat sinds jaar en dag bekend als het fietsland bij uitstek. Daarnaast staan wij Nederlanders ook bekend als een zeer ondernemend volk. Voeg deze twee ingrediënten bij elkaar en een prachtig marketingconcept is een feit. We hebben het in dit geval over fietsreclame, een unieke manier om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. Fietsreclame biedt veel mogelijkheden en draagt bij aan zowel omzetgroei als aan de naamsbekendheid.

Waarom kiezen voor fietsreclame?

Fiets reclame heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere reclame -of advertentiecampagnes, namelijk:

  • Reclame op fiets is “groen”
  • Fietsreclame valt op en onderscheid je van de concurrentie
  • Fiets reclame is zowel lokaal als op evenementen inzetbaar
  • Reclame op fiets is voordelig

Fietsreclame is een heel milieuvriendelijke vorm van adverteren. Door te kiezen voor reclame op fiets laat je als bedrijf of organisatie zien dat je midden in de samenleving staat. Duurzaamheid is een veel besproken maatschappelijk thema en is iets waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Fietsen is duurzaam en door dit te combineren met het maken van reclame onderscheid je je van de concurrentie.

Fiets reclame is voor de lokale ondernemer de manier om zich te laten zien in de eigen lokale gemeenschap. Maar ook is het een ideale manier om je te laten zien op evenementen of beurzen, omdat een themafiets met jouw eigen bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo een ware eyecatcher is. Een themafiets is voordelig in aanschaf, heeft nauwelijks onderhoud nodig en heeft een lange levensduur.

Stel zelf jouw fiets samen!

Geen fietsreclame zonder fiets, dat moge duidelijk zijn. Via themafietsen.nl stel je in een aantal eenvoudige stappen jouw eigen fiets(en) samen. Kies het model fiets, dames -of herenfiets, en eventuele opties als handremmen en/of bagagedrager. Vervolgens kun je van zes onderdelen zelf de kleur bepalen, waarbij je kunt kiezen uit meer dan vijftien verschillende kleuren. Op drie verschillende plaatsen is er ruimte om een tekst toe te voegen. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsnaam
  • Emailadres
  • Website
  • Telefoonnummer
  • Slogan

Verder is het goed om te weten dat je, als extra optie, kunt kiezen voor een reclamebordje waarop je een foto, aanbieding of bedrijfslogo kunt plaatsen. Dit door middel van een sticker, zodat je de boodschap of reclame-uiting kunt afwisselen.

fietsreclame knop

De fiets zelf is een puur Hollands product die wordt gemaakt door Zeestadstaal. Zeestadstaal staat voor kwaliteit en weet dat standaard niet bestaat. Fietsreclame is maatwerk en wij denken dan ook graag met je mee in praktische oplossingen. Bestel direct of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag wat themafietsen.nl voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Wil je meer weten over fietsreclame en hoe dit je bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op.