Fietsverhuur via Themafietsen in Den Helder

De “Kop van Noord-Holland” is een uniek stukje Nederland. Deze regio is niet voor niets geliefd bij zowel binnenlandse -als buitenlandse toeristen. “De Kop”, zoals dit gebied in de volksmond heet, wil ook graag al het moois dat het te bieden heeft met jou delen. Wil  je “De Kop” echt goed leren kennen en ontdekken, dan is de fiets de manier om dit te doen. Nu is het natuurlijk zo dat lang niet iedereen die dit gebied aandoet in de gelegenheid is om zijn of haar eigen fiets mee te nemen. Gelukkig voorziet fietsverhuur dan in de oplossing. Het fietsverhuur bedrijf voor deze regio is fiets verhuur bedrijf Themafietsen.

Fietsverhuur Den Helder

Fietsverhuur in Den Helder

Verhuur fiets Texel

De meest noordelijke stad in de Kop van Noord-Holland is Den Helder. Vanuit deze bruisende stad is de oversteek naar Waddeneiland Texel zo gemaakt. Ook Texel laat zich het best verkennen door middel van de fiets. Ook hier biedt fietsverhuur uitkomst als je jouw eigen fiets niet bij je hebt en wel door middel van de verhuur fiets Texel. Laat de auto voor wat ie is en huur je fiets nog op het vaste land. Het grote voordeel hiervan is dat je direct kunt beginnen aan jouw ontdekkingstocht op Texel en niet eerst op zoek hoeft naar een fietsverhuur bedrijf.

Overigens is het zeker aan te raden om ook eens te kiezen voor fietsverhuur als het gaat om het ontdekken van de mooie stad Den Helder. De verhuur fiets Den Helder staat voor dit doel voor je klaar en kan niet wachten om samen met jou deze mooie stad te gaan verkennen.

Fietsverhuur voor vakantieparken

Themafietsen doet niet alleen aan fietsverhuur voor Den Helder en Texel. Ook wanneer je op één van de vakantieparken, bijvoorbeeld in Julianadorp of Callantsoog, verblijft is Themafietsen het fietsverhuur bedrijf dat je in staat stelt om er op uit te trekken met de fiets.

Wil je gebruik maken van de “verhuur fiets Callantsoog” of van de “verhuur fiets Julianadorp” of verblijf je op één van de andere vakantieparken in “De Kop”? Uiteraard kun je dan jouw huurfiets op komen halen aan de vestiging van Themafietsen in Den Helder. Maar Themafietsen is een bedrijf dat service naar een nieuw level tilt, want, indien gewenst, leveren wij de gehuurde fietsen af op het betreffende vakantiepark.

Waarom kiezen voor de verhuur fietsen van Themafietsen?

Er zijn meer dan voldoende redenen om te kiezen voor de verhuur fietsen van Themafietsen. Zo zijn de verhuur fietsen van ons:

  • Tiptop onderhouden
  • Voordelig
  • In verschillende modellen te huur

Profiteer van deze voordelen en van onze verregaande service en regel jouw huurfiets van Themafietsen vandaag nog!

Fietsverhuur voor bedrijfsfeestjes

Themafietsen levert ook fietsverhuur voor evenementen of bedrijfsfeesten. Waar mogelijk kunnen wij de fietsen tijdelijk uitvoeren in een speciale uitvoering in de stijl van jouw bedrijf. Zie hiervoor ook onze bedrijfsfiets oplossingen.

Benieuwd naar het huren van een fiets bij Themafietsen? Neem dan contact met ons op!