De promofiets, uniek en onderscheidend!

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen valt anno nu lang niet altijd mee. Welke vorm van promotie kies je? Welke boodschap wil je overbrengen? Hoe bereik je de doelgroep die je graag wil bereiken? Het ligt voor de hand om direct aan de bekende social media kanalen te denken en hier een bericht of advertentie te posten. Dit is echter lang niet altijd succesvol en kost daarmee meer dan dat het opbrengt. Zeker als lokale ondernemer of bedrijf is het belangrijk om lokaal en regionaal zichtbaar en aanwezig te zijn. De promofiets is hier een uitstekend middel voor. Een speciaal voor het bedrijf ontworpen promofiets is een unieke fiets die je voor meerdere doeleinden in kunt zetten.

Duurzaam adverteren met de promo fiets

Tegenwoordig is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor elk bedrijf een absolute must. Hiermee laat je zien dat je rekening houdt met belangrijke thema’s als milieu en duurzaamheid. Door te kiezen voor een promofiets laat je zien dat je betrokken bent bij deze thema’s, want duurzamer adverteren dan door middel van de promofiets gaat het niet worden. Met de promo fiets snijdt het mes dus aan twee kanten, want de promofiets brengt duurzaamheid en bedrijfspromotie op een unieke manier samen. Dit wordt door iedereen gewaardeerd en niet alleen door jouw doelgroep!

Bedrijfslogo op fiets

De promofiets is bij uitstek het middel om te laten zien wie je als bedrijf bent en wat je als bedrijf doet. Een sprekend bedrijfslogo blijft mensen lang bij en een bedrijfslogo op fiets plaatsen draagt absoluut bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Kies je dan ook nog voor bedrijfskleuren op fiets, dan kan niemand meer om jouw bedrijf heen.

Dit alles is mogelijk omdat je de promofiets geheel zelf kunt samenstellen. De fiets (keuze uit twee modellen) zelf wordt gemaakt door Zeestadstaal en is hiermee een op en top Hollands kwaliteitsproduct. Van onderstaande onderdelen kun je zelf de kleur (bedrijfskleuren op fiets bijvoorbeeld) bepalen:

  • Bagagerek
  • Frame
  • Spatbord voor
  • Spatbord achter
  • Stangetjes
  • Voorvork

Teksten, als bijvoorbeeld bedrijfsnaam, website of telefoonnummer kun je op het frame, voorvork en achterstang kwijt. Kiezen voor de optie “reclamebord op het voorwiel” biedt je de mogelijkheid om regelmatig een andere boodschap te communiceren.

Meer weten over dit unieke marketingconcept en wat dit voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!